“Ventura” guanya el premi AGT al millor espectacle gironí estrenat el 2015

IMG-20160526-WA0003

Font: El Punt. 26.05.2016

Ventura, l’espectacle de David Planas i Meritxell Yanes estrenat en el marc del festival Temporada Alta i que té la particularitat que es representa en una casa particular de Celrà, ha resultat guanyador del premi AGT 2015. El nom de la proposta guanyadora del premi al millor espectacle d’arts escèniques produït a les comarques gironines el 2015 es va saber ahir en el transcurs de la gala que va tenir lloc a la sala La Planeta de Girona. Va entregar el guardó el director dels serveis territorials a Girona del Departament de Cultura de la Generalitat, Francesc Ten.

Enguany per escollir el millor espectacle hi han participat un total de 272 persones, entre socis de l’AGT, programadors, premsa cultural i altres professionals escampats pel territori, que han pogut participar en la votació.

Ventura és una proposta dirigida per Víctor Muñoz, a partir d’un text de Cristina Clemente, en què es reflexiona a partir de dues dones sobre la presa de decisions i es pregunta què hauria passat si les coses fossin diferents. Un espectacle que s’exhibeix a la casa particular de la parella, Can Pagans, a Celrà, amb la particularitat que només hi poden assistir 25 espectadors per sessió.

Les altres propostes finalistes han estat Cosas que se olvidan fácilmente, de Xavi Bobés; La crida, de Cos a Cos, Històries de Boscos i La Planeta; Momo, de la companyia Anna Roca; Yvonne, princesa de Borgonya, de la companyia Teatre Brik, i Kilòmetres, de Meritxell Yanes.

Tinglado d’Arts Escèniques a Fira Tàrrega 2015

 

logo firatarrega

Tinglado d’Arts Escèniques estarà present a FiraTàrrega 2015 presentant l’espectacle Esperança Dinamita de Le Croupier els dies 11, 12 i 13 de setembre, respectivament a l’Espai Moritz.

http://www.firatarrega.cat/fira/programa/2015/22/esperanca-dinamita

També ens podreu trobar a l’estand 23 de la Llotja de professionals, on trobareu més informacions de les altres companyies: Companyia Terranegra, Patrícia Pardo, Meritxell Yanes i Tuvalú Produccions!